Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

El Patron (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

El Patron (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

19683 Royal Queen Seeds

vanaf € 32,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 19683

El Patron is ontstaan uit een kruising tussen de oudersoorten AMG en Shiva. AMG (Amnesia Mac Ganja) is een sativa-dominante kruising die 22% THC ontwikkelt en verwent met opwekkende effecten. Shiva is daarentegen een indica. Ze smaakt naar kardemom en biedt een therapeutische high. Dankzij deze kruising is een goed gebalanceerde soort ontstaan met 60% sativa- en 40% indica-genetica. El Patron barst van de THC en fruitige terpenen.

El Patron (Royal Queen Seeds) eigenschappen

Sommige gebruikers zijn dol op de buzz van sativa's, terwijl anderen de lichamelijke high van indica's waarderen. Met El Patron heb je een gulden middenweg in handen. Deze soort combineert beide effecten in een vrijwel perfecte balans. Vape of rook de toppen en bemerk allereerst een lekkere head high. Ze prikkelt je neuronen, verbetert alertheid en je voelt je creatiever. Dit effect verschuift uiteindelijk naar een kalmerende, lichamelijke high, die aanzet tot reflectie en bezinning. El Patron is dus erg veelzijdig. Daarom is ze geschikt voor elk moment van de dag. Ze is je ideale metgezel voor een feestje, maar ook als je even tijd voor jezelf wilt.

Cannabiskoks zijn dol op El Patron. De wiet smaakt krachtig en ruikt naar citrus en Kush. Dit is een ideale toevoeging aan cakes, brownies en andere zoete gerechten.

El Patron is niet veeleisend. Ze presteert zowel binnen als buiten uitzonderlijk goed. Het indica erfgoed is duidelijk in haar uiterlijk. Ze blijft relatief klein en je ziet veel zijwaartse groei. Ze is vrij uitbundig, maar dit kun je temmen met LST en toppen. Zowel binnen- als buitenplanten produceren een gemiddeld grote oogst.

Fragen und Antworten meer

El Patron (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Soort wiet: Amnesia
Genetica: AMG x Shiva
Effect: stoned, powerful
Samenstelling: Sativa 60% / Indica 40%, Sativa 60% Indica 40%
Gemiddelde hoogte: 145
Bloeitijd binnen: 66
Average outdoor yield: 575
Seed bank: Royal Queen Seeds
Average indoor yield: 500
Indica/Sativa: Sativa-dominant
Planthoogte: Gemiddeld
THC-gehalte: Hoog
CBD-gehalte: Laag
Outdoor harvest: End of October
Aantal zaden: 3, 5
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Gemiddelde THC: 22
Smaak / Geur: spices, herbs