WietzaadjesMerkenRoyal Queen SeedsBubble Kush Automatic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Bubble Kush Automatic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dit soortje is speciaal ontworpen om de beste elementen te incorporeren in de plant zodat hij makkelijk te groeien is en toch een fantastisch eindproduct levert. Prettige zoete smaak met een sterke, positieve high

Bubble Gum

Ooit begonnen in Indiana en legde der ontwikkeling verder af in Nederland om tot een indica soortje omgetoverd te worden dat wereldwijd bekend staat om de sterke high die toch gemakkelijk te controleren is. Ze heeft de herkenbare smaak van de originele Bubble Kush volledig overgenomen.

OG Kush

Dit soortje wordt alsmaar populairder en heeft zowel indica als sativa eigenschappen met een intense, langdurige effecten.

Royal Critical Automatic

Royal Critical Automatic is populair omdat hij exceptioneel snel en gemakkelijk groeit met een hoge opbrengst, maar ook de smaak en tevreden high maken der welbekend.

Omdat het een automatisch soortje is hoef je je veel minder druk te maken om de omstandigheden waaronder het plantje groeit. Ze bloeit al na vijf tot zeven weken en is klaar om te oogsten na zeven tot acht weken. Binnen groeit ze zo'n 70 tot 100 cm hoog. Buiten zal dit zo'n 100 tot 140 cm zijn waarbij je een opbrengst van 120 tot 170 gram kunt verwachten.

Eenmaal geoost zal de opbrengst zo'n 16% THC bevatten. Mensen omschrijven de high als euforisch en uitstekend om stress te verminderen, de eetlust zal opgewekt worden en algemene fysieke ontspanning. Mensen die leiden onder insomnia zullen dit soortje waarschijnlijk erg op prijs stellen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Bubble Kush Automatic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.