Blue Mystic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Blue Mystic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

10256 Royal Queen Seeds

vanaf € 20,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 10256

Om na te gaan waar de Blue Mystic zijn oorsprong vandaan haalt moeten we een heel stuk terug in de tijd . Een team van cannabis kwekers, experts en liefhebbers trokken de heuvel gebieden van Oregon en Californië in om daar te werken aan enkele nieuwe rassen. Deze rassen zouden uiteindelijk de basis vormen van de Amerikaanse Marijuana planten zoals we ze nu kennen.

Een van deze kwekers maakte een kruising tussen verschillende Thaise landrassen, Thaise Hybriden en Afghaan die zijn oorsprong in de begin jaren 80 vond. Na het kweken en selecteren uit meer dan duizenden zaden kwam uiteindelijk een verbluffend resultaat: De plant die wij nu kennen als Blue Berry.

Aangezien de Blue Mystic een relatief kleine marihuana plant is kan het stimuleren van een zijwaartse groei van de cannabis plant de gedroogde opbrengst een stuk vergroten. Ook raden we aan om de Blue Mistic een week langer door te laten groeien dan de gemiddelde cannabis plant voordat je hem in zijn bloei periode gaat zetten. Ook dit zal de opbrengst een stuk verhogen. Onder de juiste omstandigheden kan indoors een opbrengst van gemiddeld 60 gram per plant gehaald worden, wat onder een 600watt lamp ongeveer 400-500 gram per vierkante meter is.

Outdoor zal de Blue Mystic het vooral erg goed doen in warme en zonnige klimaten. In de wat koudere Noord-Europa gebieden zal de gefeminiseerde Blue Mistic het lastig vinden om outdoor groot gebracht te worden aangezien ze veel direct zonlicht en warmte nodig heeft.

Na ongeveer 8 werken is de Blue Mystic al klaar om geoogst te worden, Je kan er voor kiezen om de Blue Mystic 2 weken langer te laten bloeien. Hierdoor zal zijn frisse zoete fruitsmaak voor een deel verdwijnen maar het effect zal een nog veel zwaardere lichamelijke stoned opleveren. Zoals altijd raden wij aan om de cannabis plant eerst goed te laten drogen voordat je begin met het cureren van de buds. Het cureren van de toppen zal de zoete frisse smaak enorm versterken.

Als dit alles goed is gedaan zal het resultaat een geweldige smook ervaring geven die zo zoet is dat de roker daadwerkelijk het gevoel heeft dat hij een slokje van een fruit sap heeft gedronken in plaats van een joint gerookt te hebben.

Fragen und Antworten meer

Blue Mystic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Blue Mystic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

I'm a bit surprise,I had grown Blue Mystic (from Nirvana),the taste of smoke was a good and total mint flavour.

Mint seems to be a swearword in herb world...And I already don't understand why...

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Gemiddelde THC: 18
Smaak / Geur: Fruity, blueberry, earthty, Fruity, blueberry, earthy
Genetica: Blueberry x Northern Lights
Effect: Stoned, happy
Gemiddelde hoogte: 140
Seed Bank: Royal Queen Seeds
Seed bank: Royal Queen Seeds
Samenstelling: 80% Indica, 20% Sativa
Average outdoor yield: 425
Average indoor yield: 400
Bloeitijd binnen: 60
Aantal zaden: 3, 5
Soort wiet: Blue
Planthoogte: Gemiddeld
THC-gehalte: Gemiddeld
CBD-gehalte: Gemiddeld
Outdoor harvest: Mid October
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten