WietzaadjesMerkenRoyal Queen SeedsAmnesia Haze (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Amnesia Haze (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Amnesia Haze is een bekende soort van cannabis die je in vele coffeeshops in Nederland kan vinden. Amnesia betekent geheugenverlies en dat is het effect dat je kunt ervaren wanneer je de Amnesia Haze rookt.

Amnesia Haze is zuur van smaak en lijkt ook een beetje op de Super Silver Haze. Amnesia Haze is een van de sterkere witte wiet soorten en zeer populair onder de Haze geliefden.Ze is lichtgroen van kleur, groen van de bladeren met oranje en bruine haren, met daarbij een consistente lichte witte waas van THC. De geur is sterk en fris. Het effect van deze Amnesia Haze merk je vrij snel en is vooral mentaal erg sterk, iets wat ook door ervaren rokers wordt bevestigd.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Amnesia Haze (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Joshua 2014-03-18

De Amnesia Haze van RQS smaakt helemaal niet naar Amnesia. het is wel een lekker zoete Haze maar geen Amnesia. De wiet is zeker niet slecht echt gewoon goed te roken ze hadden het een eigen naam moeten geven. voor echte Amnesia dan moet je toch bij hy-pro of soma…

De Amnesia Haze van RQS smaakt helemaal niet naar Amnesia. het is wel een lekker zoete Haze maar geen Amnesia. De wiet is zeker niet slecht echt gewoon goed te roken ze hadden het een eigen naam moeten geven. voor echte Amnesia dan moet je toch bij hy-pro of soma seeds zijn. heel jammer dat dit soort zaadbanken namen van originele breeders stelen.

daarom ook 1 ster voor breeder.

Azarius geef ik wel 5 sterren. Goede levering, snel, heel vriendelijk personeel als je in A'dam langs komt. proberen je niks aan te smeren kreeg zelf een mapje met strains die ik op me gemak op de bank rustig kon doornemen om zo mij keuzes te maken echt top !

Lees verder Toon minder

ray 2012-02-27

3 zaadjes besteld en groeien echt centimeters per dag en in 3 dagen uitgekomen in spongepots

3 zaadjes besteld en groeien echt centimeters per dag en in 3 dagen uitgekomen in spongepots

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.