Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

10249 Royal Queen Seeds

vanaf € 27,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 10249

De Amnesia Haze Automatic van Royal Queen Seeds is het resultaat van jarenlang kweken. Een kruising van de originele Amnesia Haze, die in de jaren '90 in Nederland werd gekweekt door Hy-Pro Seeds. De originele Amnesia, ook bekend als Amnesia Haze, Champagne Haze, The Bomb, Ultra Haze en vele andere namen, is een alom geliefde klassieke Sativa variëteit.

Het grootste nadeel van Sativa variëteiten zoals de Amnesia, is dat de plant er lang, gemiddeld 12 weken, over doet om te bloeien, en sommige fenotypen doen er tot maximaal 20 weken over. Dit neemt voor veel kwekers teveel tijd in beslag. Daarnaast wordt deze plant redelijk hoog, wat een probleem kan zijn voor kwekers met beperkte ruimte.

Amnesia Haze Automatic is bedoeld als oplossing voor deze problemen en biedt dezelfde euforische high en dezelfde kruidige en zoete smaak als de originele Amnesia, maar met een veel kortere groeitijd en ze is kleiner van stuk. Dit betekent dat deze variëteit nu ook door de kwekers gekweekt kan worden die daar voorheen niet toe in staat waren.

Bij binnenkweek duurt het ongeveer 80 dagen om van zaad tot bud te groeien. In dit tijdsbestek kan deze plant erg groot worden, met name in vergelijking met andere zelfbloeiende variëteiten. Dit is een duidelijk kenmerk van de Sativa-dominante genetica - grote planten, grote, dunne bladeren en lange uitgestrekte buds. De Amnesia Haze Automatic is een krachtige plant die ongeveer 80- 150 cm hoog kan groeien. Deze grote Sativa-dominante zelfbloeiende variëteit biedt evenals de originele Amnesia overvloedige opbrengsten van hoogwaardige haze-achtige buds. Deze plant wordt graag gevoed, maar pas op voor overvoeding, want de plant kan, net als de Haze, gevoelig zijn voor voedingsmiddelen.

Na 80 dagen groeien en bloeien kun je rekenen op een opbrengst van gemiddeld 40 gram en, onder ideale omstandigheden, van maximaal 150 gram. De plant levert lange, vossenstaartachtige buds op met een zoet, kruidig en muskachtig aroma. Al met al beschikt deze plant over het aroma, de smaak en het effect van de klassieke Amnesia. De Amnesia Haze Automatic is de perfecte zelfbloeiende variëteit voor de liefhebbers van Haze.

Fragen und Antworten meer

Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Amnesia Haze Automatic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

  • + 123
  • - 123

Reviewer

Wie immer schnelle Lieferung von Azarius, doch diesmal sind die samen (von royal queen seeds) amnesia haze auto, jack herrer auto & royal haze auto NICHT!!! aufgegangen... Sehr schade!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Soort wiet: Amnesia
Genetica: Amnesia Haze x Ruderalis
Effect: Cerebral and uplifting
Samenstelling: 50% Sativa, 20% Indica, 30% Ruderalis
Average outdoor yield: 150
Seed Bank: Royal Queen Seeds
Seed bank: Royal Queen Seeds
Average indoor yield: 375
Gemiddelde hoogte: 85
Soort zaden: Autoflower
Indica/Sativa: Sativa-dominant
Gemiddelde THC: 18
Bloeitijd binnen: 63
THC-gehalte: Gemiddeld
CBD-gehalte: Gemiddeld
Planthoogte: Klein
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Smaak / Geur: Haze, spicy, sweet