WietzadenMerkenDNA Genetics Reserva PrivadaOG #18 (Reserva Privada) gefeminiseerd

Op dit moment heeft onze klantenservice het superdruk. Hierdoor kan het zijn dat we je bericht iets later dan gewoonlijk beantwoorden. Maar we beloven dat we zo snel mogelijk reageren!

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

OG #18 (Reserva Privada) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Reserva Privada selecteerde de #18 uit de gefeminiseerd OG Kush zaden die ze als eerst uitgaven. De #18 was op zoveel manieren geweldig dat Reserva Privada haar opnieuw moest feminizeren.Ze heeft een zuurdere smaak dan de oorspronkelijke OG en een oogst die tenminste 1/3 meer is. Ze heeft de opbrengst en de benzine-achtige zure smaak van de Chem Dawg met de viriliteit van OG-Chem.

Dit is een feno om te houden, met een bloei van 9 weken en steenharde toppen die glinsteren van de kristallen. Als je op zoek was naar een meer verfijnde Sour versie van de OG Kush, hier is het. Dit is een herzien project die voortdurend beter, sterker en vetter dan de ouder wordt.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: OG #18 (Reserva Privada) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 550 g/m≤
Samenstelling 70% Indica / 30% Sativa
Effect Long-lasting trancey high
Genetica OG Kush S1
Bloeitijd binnen 63 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Reserva Privada (DNA Genetics)
Soort wiet Kush
Smaak / Geur Zuur

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - OG #18 (Reserva Privada) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.