WietzaadjesMerkenParadise SeedsWappa (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Wappa (Paradise Seeds) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Wappa is een sterke en stabiele Indica soort. Vanwege haar kleine binnenkweek omvang is ze een goede keus voor kwekers met beperkte ruimte. Haar unieke stone biedt de lichamelijk Indica ontspanning zonder je aan je bank vast te binden.

Het is een robuuste plant die al snel de lieveling van de kweekruimte wordt dankzij haar aantrekkelijk uiterlijk, gemak in de teelt en de snelle oogst. Wanneer je haar laat bloeien bij 30 cm, verdubbelt ze zowat in omvang tegen de tijd dat ze volwassen is. Ze produceert grote, dikke hoofdtoppen die de lucht vullen met zoetigheid, een aroma van fruit en suiker. Wappa heeft een gunstig bloem-tot-blad verhouding zodat het manicuren een fluitje van een cent is.

Wappas fruitige toppen zijn snoep voor de geest die je een intense high geven. De buzz komt sterk opzetten met een plezierig vervolg. Het is een verhelderende high die de deuren van je perceptie doen openen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Wappa (Paradise Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 500 g per plant
Samenstelling 60% Indica / 40% Sativa
Effect Relaxing, euphoric, body buzz
Genetica Skunk
Bloeitijd binnen 58 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Paradise Seeds
Soort wiet Skunk
Smaak / Geur Fruity, strawberry, floral
Gemiddelde THC 16.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Wappa (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.