WietzaadjesMerkenParadise SeedsSweet Purple (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sweet Purple (Paradise Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sweet Purple is een hybride van 3 soorten: een paarse soort, een vroeg bloeiende / hoge opbrengst Nederlandse soort en een uitzonderlijk sterke soort. Zoals de naam al doet vermoeden behoud de Sweet Purple de kleur van haar paarse ouder, terwijl het de zoetheid en de kracht van de Nederlandse kant van de familie behoud. Deze overwegend Indica mix werd speciaal gekweekt voor buitentuinen in een gematigd klimaat.

Sweet Purple is een sterke variant die als bijkomend voordeel heeft dat het schimmel tegen gaat. De levenslustige plant weerstaat koude, vochtige klimaten en kan tot een volle lengte van ongeveer 2,5 meter groeien, met een opbrengst van 500 gram per volledig volwassen plant. Sweet Purple laat wat variatie zien in potentie van plant tot plant die loopt van gemiddeld tot wow. De kleur verschilt ook onderling, sommige planten worden volledig paars terwijl bij andere alleen de toppen die kleur aannemen.

Sweet Purple heeft een sterk kruidige, munt bouquet onderstreept met een vleugje zoetigheid. De high is een aangename lichamelijke beleving maar behoud ook een heldere kant die mogelijk je concentratievermogen verhoogt.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Sweet Purple (Paradise Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst buiten 500 g per plant
Samenstelling 50% Indica / 50% Sativa
Effect Helder, fysiek ontspannend
Genetica Thai X Dutch genetics
Bloeitijd binnen 63 dagen
Oogsttijd buiten Eind september
Geschikte omgeving Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Paradise Seeds
Soort wiet Purple
Smaak / Geur Kruidig
Gemiddelde THC 12.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sweet Purple (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.