WietzaadjesMerkenParadise SeedsSensi Star (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sensi Star (Paradise Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sensi Star is een van de sterkste Indicaís die je ooit zal tegenkomen. Het is een geweldige plant die sterke en heel compacte toppen aanmaakt, bekroond met een legendarische hoeveelheid hars. Ondanks dat ze voornamelijk Indica is, behoud de Sensi Star een complexe high die zowel lichaam als geest transformeert. De stabiliteit van deze soort was verbeterd om een sterke plant te kunnen leveren met grote waaier bladen en mooie dikke toppen.

Sensi Star doet het goed in een Sea of Green opstelling met 20 planten per vierkante meter die dicht bij elkaar zijn gepot. Het is raadzaam om de planten eerst ongeveer 2 weken te laten groeien alvorens de 12/12 licht cyclus te beginnen. Ze heeft mogelijk wat extra ruimte nodig indien er gekozen wordt om de sterke zijtakken te behouden. Zowel hydrocultuur en grondmethoden zijn geschikt. Het vooruitzicht van buitenkweek is goed in gematigde gebieden, waar ze ongeveer 2 meter groot wordt en een gemiddelde van 400 gram produceert in een succesvol seizoen.

Deze koppige Indica produceert keiharde toppen met een citroen / metaal geur en smaak. Dit karakteristieke volle aroma spreekt boekdelen. Sommige gebruikers omschrijven het effect als een sterke lichamelijke stone, terwijl anderen het typeren als een high met opwekkende cerebrale eigenschappen bovenop een lichamelijke sensatie. Een THC gehalte van 20% wordt gemeld bij deze variant, wat het een Ďone-hitter quitterí maakt. Ze is een van ís werelds beste cannabis soorten.

* Plant van het Jaar 2009 / 2010 Spanje

* Winnaar 1ste prijs Highlife Cannnabis Cup 2010 (Hydro categorie)

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sensi Star (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.