WietzaadjesMerkenParadise Seeds Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

NIEUW

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Rainbow Road is een epische sativa dominante soort. Ze pakt alles lekker grootst aan: smaak, effect en een van de mooiste opbrengsten ind e lange geschiedenis van Paradise Seeds.

Rainbow Road (Paradise Seeds) eigenschappen

Dit is een wietsoort die dankzij de uitgebalanceerde genetica fijn is afgesteld. Hindu Kush levert een stabiele basis voor een robuuste en gezonde groei, terwijl Strawberry Sativa de brandstof levert om deze plant naar het volgende niveau te schieten. Haar zoete en fruitige karakter maakt van Rainbow Road een must-have voor mensen met een neus voor terpenen, een passie voor razende sativa's en vette toppen.

Dus wat kun je qua groei verwachten van Rainbow Road? In een beperkte ruimte heeft deze ambitieuze plant misschien een beetje training nodig, omdat zij flinke groeispurten vertoont. Snel in de vegatieve staat, zal zij zich weer uitstrekken als zij begint te bloeien, met het potentieel van een verdubbeling van de omvang. Deze groeispurt gaat gepaard met een intens zoet en fruitig aroma en een snelle ontwikkeling van ongewoon harde, dichte toppen vol trichoomkristal en sijpelend met hars.

In de buitenomgeving zal Rainbow Road ook de gelegenheid aangrijpen om richting de zon te schieten in warmere zones waar de zon haar grote opbrengstmogelijkheden stimuleert. In minder zonovergoten gebieden zullen haar sativa-genen een goede bescherming bieden tegen vocht en schimmel.

Rainbow Road zorgt voor enorme opbrengsten en de beste resultaten zullen worden behaald door haar de volledige rijpingsperiode van 10 weken te laten uitrijden. Rainbow Road levert een fijnzinnige werveling van terpenen - de geur van mango en aardbei met een smaak van heerlijk rood fruit. Dit is een reis met een opwindende klim naar energieke en heldere hoogten, gevolgd door een aangename ontspanning en een diep innerlijk evenwicht.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 600 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 1000 g per plant
Samenstelling 40% Indica / 60% Sativa
Effect relaxation, euphoric
Genetica Hindu Kush x Strawberry Sativa
Bloeitijd binnen 65 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur sweet, fruity
Gemiddelde THC 20%
CBD 0.1%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.