WietzaadjesMerkenParadise SeedsL.A. Amnesia (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

L.A. Amnesia (Paradise Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

L.A. Amnesia combineert de genetica van de wereldberoemde Hollandse Amnesia Haze met een extreem potente Kush variŽteit. Genoemd naar Los Angeles past deze hemelse soort perfect bij de Stad der Engelen.

Amnesia is een fruitige energetische soort met een genetische code die z'n wortels heeft in Jamaica en Zuid-AziŽ, en heeft onder ervaren cannabisfans nauwelijks introductie nodig. De Kush in deze combinatie is onze eigen versie van deze populaire variŽteit, waarbij de Hollandse genen deze klassieker een ware turbo boost geven.

Deze soort verwent de kweker met het beste van twee werelden. Hij heeft een typerende citrus/aardse/hazey smaak, vol terpenen, die populair zal zijn bij echte kenners, waarbij de buitengewone power indruk zal maken op diegenen die het liefst een extreem straf rokertje hebben. Met een THC-gehalte van 20-24% draait alles hier om potentie; deze plant staat garant voor een intense high die mentale energie en de ultieme fysieke ontspanning teweeg brengt!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: L.A. Amnesia (Paradise Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 600 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 1000 g per plant
Samenstelling mostly sativa
Effect euphoric, long lasting, very high
Genetica Amnesia Haze x Kush
Bloeitijd binnen 60 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Amnesia, Haze, Kush
Smaak / Geur fruity, citric, hazy, earthy
Gemiddelde THC 22%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - L.A. Amnesia (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

0 Reviews

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.