WietzaadjesMerkenParadise SeedsJacky White (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Order fulfilment may be delayed. Please read the following statement. Opening hours of our offline store are Mon-Sat 11:00 - 18:00

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Jacky White (Paradise Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Jacky Whites volharding, hoog rendement, korte bloeitijd en opvallend profiel zijn gewaardeerde kenmerken. Deze overwegend Sativa hybride is bovendien opvallend vanwege haar uniformiteit, er zijn slechts kleine verschillen tussen individuele planten. Buiten heeft Jacky White graag een gematigd tot zonnig klimaat. Ze vertakt graag, waardoor de tuin indeling rekening moet houden met wat extra ruimte aan de zijkanten om de plant de kans te geven zich volledig te ontwikkelen. Snoeien of buigen om de opbrengst te verhogen werkt met deze soort.

Jacky White ruikt als een grapefruit boom gedurende de gehele bloeitijd, die maximaal 60 dagen vergt en waarbij een overdaad van stevige hoofdtoppen fonkelen en met hars dat bijna licht gevend te noemen is. Haar binnenoogst is indrukwekkend Ė tot 600 g per vierkante meter bij 600 Watt hoge druk natrium licht. Buiten zijn de oogsten uiteraard hoger.

Het groeipatroon is Sativa, met een aantal goede Indica kwaliteiten erbij (gemak, volharding, snelle bloei). De stone is eveneens Sativa met een vleugje Indica om de scherpe rand ervan af te halen. Jacky White biedt een heldere geest verruimende high aangevuld met een plezierige lichamelijke buzz die een tijdlang aanhoudt. De rijke haze / citrus smaak zorgt dat je gauw de bong weer bijvult.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Jacky White (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.