WietzaadjesMerkenParadise SeedsEl Dorado OG (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

El Dorado OG (Paradise Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

NIEUW

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Indica-liefhebbers zullen snel het voordeel inzien van Paradise Seeds' El Dorado OG (een kruising tussen OG Kush en Thin Mint GSC). Dit is een soort die is ontworpen voor gebruik zowel overdag als 's nachts.

El Dorado OG (Paradise Seeds) eigenschappen

Door het Indica-karakter is deze plant zeer geschikt voor elke kweekruimte, en vooral voor een binnenopstelling waar ruimte een schaars is. De groei is bossig en gedrongen en vertoont een gelijkmatige groei en een vorm die wordt gekenmerkt door een torenachtige hoofdstam en een lager strook van zijtakken. Let er op dat de hars zeer vroeg begint te stromen vanuit de dicht opeengepakte kelken en dichte bloemtrossen en reken ook op wat paarse verkleuring in de suikerblaadjes.

Buiten zal deze Indica goed gedijen in regio's waar het groeiseizoen warm en zonnig is en de toppen van deze plant zullen de hars blijven uitpompen terwijl er intens oranje stampers uitkomen. In meer gematigde regio's zal de lage kelk/blad verhouding zorgen voor een behoorlijke luchtstroom waardoor de plant enige bescherming krijgt tegen schimmel.

El Dorado OG zal de kweker betoveren met zijn doordringende aroma dat een prachtige terpeenbalans is van aarde, hout en dennenhout met een vleugje zoete citroen en benzine. Gedroogde nuggets lijken op compacte trichoombommen en hun ongelooflijke boeket vertaalt zich op de smaakpapillen naar pittige citroen, pijnboom en een niet onaangename bitterheid. Het effect is pure ontspanning voor lichaam en geest, het soortje dat de gebruikers met een glimlach door de dag heen zal laten glijden.

Een zeer gebruiksvriendelijke variëteit - makkelijk hanteerbaar in de kweekruimte, goede eindtijd, indrukwekkend in presentatie en volwaardig in geur en effect. Dankzij de pijnstillende kwaliteiten van El Dorado OG is deze plant ook een goede aanbeveling voor medische gebruikers.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - El Dorado OG (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.