WietzaadjesMerkenParadise SeedsCBDivine (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

CBDivine (Paradise Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

CBDivine van Paradise Seeds is een hoog CBD-cannabissoortje dat is ontwikkeld om pijn te verlichten en supersnel klaar is. Deze hybride is sativa dominant (60% sativa / 40% indica) en is ontwikkeld via het Paradise Seeds CBD kweekprogramma om pijnstillende kwaliteiten te accentueren.

CBDivine (Paradise Seeds) eigenschappen

De pijnstillende aard van deze cannabisplant met een hoog CBD-gehalte betekent dat CBDivine de juiste keuze is voor elke medische gebruiker die lijdt aan aandoeningen die worden gekenmerkt door pijn, van sportblessures die leiden tot ontstekingen van de gewrichten en spieren tot langdurige medische aandoeningen zoals artritis en chronische pijn.

CBDivine brengt niet alleen medische ontspanning, maar smaakt ook uitzonderlijk goed. Gebruikers van CBD-wiet zullen weten dat terpenen en flavonoïden vaak ontbreken, maar het Paradise Seeds heeft tijd geïnvesteerd in het kweken van zijn hoge CBD-soortjes vol van smaak. Reken op een dominant limoneen terpeenprofiel als de sinaasappel- en citroentinten zich aankondigen met de smaak van citrusvruchten op de tong.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - CBDivine (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.