WietzaadjesMerkenParadise SeedsCalifornian Gold (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Californian Gold (Paradise Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

NIEUW

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Californian Gold by Paradise Seeds is een indica-dominante (80/20) met honing bedekte hybride. Ze is gemakkelijk te kweken en zorgt voor verbazingwekkende harsachtige toppen.

Californian Gold (Paradise Seeds) eigenschappen

Het Paradise Seeds onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma ontwikkelde Californian Gold als een eerbetoon aan de legalisatie in Cali. Klassieke Californische genetica kregen een boost om deze unieke zaden te produceren. Tijdens de ontwikkeling van CG heeft Team Paradise iets heel zeldzaams en toch heel gaafs waargenomen. De hars op deze planten lijkt alsof ze bedekt zijn met honing die heerlijk druppelt.

Californian Gold, een bossige plant met dikke stengels en grote bladeren, is geschikt voor zowel binnen- als buitenopstellingen. Binnenshuis kan men middelgrote planten verwachten met een snelle bloei en een betrouwbare opbrengst. Buiten gedijt Californian Gold goed in warmere klimaten, hoewel ze zich door haar hybride samenstelling aanpast aan koelere klimaten.

De tropische geur en smaak van CG - zoete citrus met tonen van citroen en mango - zorgt voor een geweldige ervaring voor elke zoetekauw. Het indica-dominante effect van een aangename lichaamsontspanning met een gevoel van opbeurende helderheid is geweldig voor iedereen, ook voor medische gebruikers.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Californian Gold (Paradise Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 500 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 750 g per plant
Samenstelling 80% Indica / 20% Sativa
Effect relaxing body high, uplifting clarity
Genetica Jah OG Kush x DS Gold
Bloeitijd binnen 62 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur tropical
Gemiddelde THC 22%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Californian Gold (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.