WietzaadjesMerkenParadise SeedsAuto Kong 4 (Paradise Seeds)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Kong 4 (Paradise Seeds)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dit is de Paradise Seeds interpretatie van de enorm krachtige GG (voorheen bekend als Gorilla Glue), een door Californië geïnspireerde soort die de goedkeuring kan wegdragen van cannabislegende, Tommy Chong.

Auto Kong 4 (Paradise Seeds) kenmerken

Het begon met een originele GG uit de VS, die teruggekruist over vier generaties werd gecombineerd met Pandora, een originele Paradise Seeds autoflower die gewaardeerd wordt om zijn genetische stabiliteit. Vervolgens is de plant teruggekruist tot de gewenste fenotypes werden gevonden.

Binnen is Auto Kong gemakkelijk te kweken wat in de handen van ervaren kwekers leidt tot knoeperds van knoppen. Ze produceert enorme dichte cola's die alle kenmerken vertonen die van GG zo'n vette hit maakten. Ongelooflijk plakkerig met lijm die letterlijk van de zware bloemen druipt.

Buiten zal zij het ook goed doen, dankzij de ingebouwde auto high performance die afkomstig is van het Pandora-element. Deze plant wordt gekenmerkt door twee fenotypes; een iets meer sativa-dominante soort en een Indica-dominante soort. De Sativa dominante feno zal planten produceren die iets meer rekken (tot 150 cm), terwijl de Indica dominante feno kortere (120 cm), meer bossige planten zal produceren. Beide fenotypen leveren dezelfde gigantische toppen op.

Van de twee fenotypen heeft de indica pheno geur meer zoetigheid (de Pandora invloed), terwijl de sativa pheno wordt gekenmerkt door een citroenachtige/zure geur en smaak die meer in overeenstemming is met de traditionele GG.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Auto Kong 4 (Paradise Seeds)
Gemiddelde opbrengst binnen 100 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 450 g per plant
Samenstelling 60% Indica / 40% Sativa
Effect powerful, euphoric
Genetica GG#4 BX x Pandora Auto
Bloeitijd binnen 65 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Smaak / Geur sweet, lemon
Gemiddelde THC 18%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Kong 4 (Paradise Seeds)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.