WietzaadjesMerkenParadise SeedsAuto Jack (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Jack (Paradise Seeds) gefeminiseerd

5 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Auto Jack van Paradise Seeds heef het beste van twee werelden.

De Sativa dominante moeder, Jack Herer, is lang en heeft een zoete smaak met een lange high. Deze is gekruist met de sterke en snel bloeiende White Widow vader om een gebalanceerde hybride te creŽren.

Na 5 generaties is Paradise Seeds er in geslaagd om een sterke en stabiele plant te produceren, met een grote opbrengst aan smaakvolle buds onder een laag van trichoom.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Auto Jack (Paradise Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 200 g per plant
Samenstelling 20% Indica / 70% Sativa / 10% Ruderalis
Effect Uplifting, social high with a relaxing punch to it
Genetica (Jack Herer, White Widow), Ruderalis
Bloeitijd binnen 70 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Paradise Seeds
Soort wiet Haze, Skunk, White
Smaak / Geur Fruity, sweet

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Jack (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Rudolf 2017-12-11

Goed van smaak en Ďn lekker sfeertje.
De plantjes worden gelukkig niet groot, zoín 25 centimeter hoog, maar oooh, wat komen er lekkere vette toppen uit voort. Prima 👍

X 2016-06-17

Paradise Seeds really is a good manufacturer. The Pandora strain as well as the Auto Jack strain are really good growing with amazing buds. Both are really strong and there's lots of power in the seeds. Really easy to grow. Good profits. I can really recommend these to any grower.…

Paradise Seeds really is a good manufacturer. The Pandora strain as well as the Auto Jack strain are really good growing with amazing buds. Both are really strong and there's lots of power in the seeds. Really easy to grow. Good profits. I can really recommend these to any grower. Keep it up Paradise Seeds.

Lees verder Toon minder

Paul 2015-03-16

Vorig jaar deze besteld. zaadjes zijn goed uitgekomen. De opbrengst was voor in mijn tuin met weinig zon zeker niet slecht. De smaak was ook wel lekker. Dit jaar wou ik wat nieuws proberen maar ik bestel ook maar een pakje van deze erbij.

Vorig jaar deze besteld. zaadjes zijn goed uitgekomen. De opbrengst was voor in mijn tuin met weinig zon zeker niet slecht. De smaak was ook wel lekker. Dit jaar wou ik wat nieuws proberen maar ik bestel ook maar een pakje van deze erbij.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.