WietzaadjesMerkenParadise SeedsAtomical Haze (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Atomical Haze (Paradise Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Deze variŽteit bevat een gedeelte originele Haze, wat weer een combinatie is van verschillende Sativa natuurrassen zoals Columbian, Mexican en Thai. Een ander gedeelte is een Indian klassieker en niet te vergeten een sweet Afghan. Het resultaat is verpletterend en prachtig in alle opzichten.

De planten kunnen vrij lang worden, maar niet zo groot en oneindig als sommige andere Haze soorten. De planten zijn in feite aardig geproportioneerd en maken grote toppen aan die de takken met bladeren van gemiddelde grootte bedekken. Het snoeien is zo eenvoudig als het plukken van vruchten. De Sativa / Haze eigenschap is dominant. De smaak is typisch zoet en zuur, vergelijkbaar met de smaak van een kiwi en met een Haze nasmaak. De opstijgende, helder high houd je wakker, dus het wordt geadviseerd om het overdag te gebruiken. Geniet van deze legende.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Atomical Haze (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.