Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd

Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd

19792 Paradise Seeds

vanaf € 50,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 19792

Rainbow Road is een epische sativa dominante soort. Ze pakt alles lekker grootst aan: smaak, effect en een van de mooiste opbrengsten ind e lange geschiedenis van Paradise Seeds.

Rainbow Road (Paradise Seeds) eigenschappen

Dit is een wietsoort die dankzij de uitgebalanceerde genetica fijn is afgesteld. Hindu Kush levert een stabiele basis voor een robuuste en gezonde groei, terwijl Strawberry Sativa de brandstof levert om deze plant naar het volgende niveau te schieten. Haar zoete en fruitige karakter maakt van Rainbow Road een must-have voor mensen met een neus voor terpenen, een passie voor razende sativa's en vette toppen.

Dus wat kun je qua groei verwachten van Rainbow Road? In een beperkte ruimte heeft deze ambitieuze plant misschien een beetje training nodig, omdat zij flinke groeispurten vertoont. Snel in de vegatieve staat, zal zij zich weer uitstrekken als zij begint te bloeien, met het potentieel van een verdubbeling van de omvang. Deze groeispurt gaat gepaard met een intens zoet en fruitig aroma en een snelle ontwikkeling van ongewoon harde, dichte toppen vol trichoomkristal en sijpelend met hars.

In de buitenomgeving zal Rainbow Road ook de gelegenheid aangrijpen om richting de zon te schieten in warmere zones waar de zon haar grote opbrengstmogelijkheden stimuleert. In minder zonovergoten gebieden zullen haar sativa-genen een goede bescherming bieden tegen vocht en schimmel.

Rainbow Road zorgt voor enorme opbrengsten en de beste resultaten zullen worden behaald door haar de volledige rijpingsperiode van 10 weken te laten uitrijden. Rainbow Road levert een fijnzinnige werveling van terpenen - de geur van mango en aardbei met een smaak van heerlijk rood fruit. Dit is een reis met een opwindende klim naar energieke en heldere hoogten, gevolgd door een aangename ontspanning en een diep innerlijk evenwicht.

Fragen und Antworten meer

Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Rainbow Road (Paradise Seeds) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
CBD: 0.1
Effect: relaxation, euphoric
Seed bank: Paradise Seeds
Average indoor yield: 600
Samenstelling: 40% indica / 60% sativa
Bloeitijd binnen: 65
Smaak / Geur: Sweet, fruity
Gemiddelde THC: 20
THC-gehalte: Hoog
Indica/Sativa: Sativa-dominant
CBD-gehalte: Laag
Average outdoor yield: 1000
Aantal zaden: 3, 5
Soort wiet: Kush
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Genetica: Hindu Kush x Strawberry Sativa