WietzaadjesMerkenMedical SeedsSome Sweet (Medical Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Some Sweet (Medical Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Met deze kruising wilde Medical Seeds een plant ontwikkelen voor alle kwekers: makkelijk te kweken, korte bloeitijd en superzoet.

Some Sweet (Medische Zaden) eigenschappen

Some Sweet is een vrij rechttoe rechtaan plantje, ze werkt zowel binnen als buiten prima, perfect voor de amateurkweker. Wanneer de plant binnen gekweekt wordt, werkt deze goed in alle kweeksystemen, het gebruik van steun is aan te raden, want de toppen wegen soms meer dan wat de takken aankunnen. Wanneer ze buiten wordt geteeld, zal ze in warme en droge klimaten haar maximale potentieel bereiken. De plant heeft een zeer stabiele structuur, ze kan variëren in kleur van donkergroen tot paars, afhankelijk van het fenotype. De aroma's en smaken vormen een heerlijk boeket van pompelmoes, wilde bessen en papaja, dat zelfs de meest verfijnde smaakpapillen zal verleiden. De effecten worden gekenmerkt door een langdurige narcotische high van pure ontspanning met een weinig cerebrale high, perfect voor gebruik in de avonduren omdat het niet zal leiden tot een "kater". Ook een ideale aanvulling bij de behandeling van slapeloosheid en soortgelijke aandoeningen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Some Sweet (Medical Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 550 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 800 g per plant
Samenstelling 80% Indica / 20% Sativa
Effect relaxing, sedative, sleepy
Genetica Grapefruit x Blue Hell
Bloeitijd binnen 52 dagen
Oogsttijd buiten Medio oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Blue
Smaak / Geur berry, grapefruit, papaya
Gemiddelde THC 19%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Some Sweet (Medical Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.