WietzaadjesMerkenMedical SeedsOver Dawg (Medical Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Over Dawg (Medical Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Over Dawg van Medical Seeds is de vrucht van twee mythische USA soorten: OG Kush en Sour Diesel, waardoor een plant ontstond met dichte vertakkingen en een sterke structuur om het gewicht van de grote toppen te dragen.

Over Dawg (Medical Seeds) eigenschappen

Over Dawg kan gemakkelijk meer dan 550 gr per vierkante meter produceren waardoor je flink kunt oogsten. In de buitenlucht zal zij, vanwege de struikachtige structuur, ook grote opbrengsten opleveren. Het trimmen van de grotere bladeren wordt aanbevolen om direct zonlicht op secundaire takken met knoppen te verzorgen. Het aroma en de smaak hebben sterke citrusachtige hints die doen denken aan passievrucht, grapefruit en tonen van vochtige aarde. Deze plant kan een tikkie uitdelen met een langdurige sensorische en lichamelijke high die je waarneming flink kan beïnvloeden, niet aanbevolen voor wie gevoelig is voor THC of voor activiteiten die concentratie vereisen. Geschikt als aanvulling bij de behandeling van spierpijn en voor persoonlijke meditatie.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Over Dawg (Medical Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 550 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 1000 g per plant
Samenstelling 60% sativa / 40% indica
Effect meditative, powerful, relaxing
Genetica OG Kush x Sour Diesel
Bloeitijd binnen 63 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur citrus, grapefruit
Gemiddelde THC 20%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Over Dawg (Medical Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.