WietzaadjesMerkenMedical SeedsDevil Fruit (Medical Seeds) gefeminiseerd

Bij elke zadenbestelling krijg je nu 1 gratis zaadje | Shop wietzaden

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Devil Fruit (Medical Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Devil Fruit van Medical Seeds heeft een Indica structuur, maar vanwege de Sativa afkomst duurt de bloei iets langer, in ongever 65 dagen binnen.

Geeft geen betere prestatie als deplant gekweekt wordt op plaatsen met geringe licht, vanwege de vele bladeren. De impact komt van de Indica, beginnend met een licht cerebraal effect, wat je meeneemt naar een plezierige staat van relaxatie.

Smaak is de meest gewilde eigenschap van Devil Fruit, omdat het extreem zoet is en geschikt voor diegene die smaak belangrijker vinden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Devil Fruit (Medical Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 500 g/m≤
Samenstelling 30% Sativa, 70% Indica
Effect Pleasant relaxation
Genetica Shiskaberry x Great White Shark
Bloeitijd binnen 65 dagen
Oogsttijd buiten Medio oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Medical Seeds
Soort wiet White
Smaak / Geur Sweet, herbal, pepper
Gemiddelde THC 17.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Devil Fruit (Medical Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Woodpecker 2012-10-09

Eerst en vooral even zeggen dat ik toch wat moeite heb gehad met deze plant. De late start van de bloei zorgde ervoor dat ik vroeger moest oogsten dan gepland, aangezien het een outdoor plant was en het eind september erg slecht weer was (regen regen regen) is de opbrengst…

Eerst en vooral even zeggen dat ik toch wat moeite heb gehad met deze plant. De late start van de bloei zorgde ervoor dat ik vroeger moest oogsten dan gepland, aangezien het een outdoor plant was en het eind september erg slecht weer was (regen regen regen) is de opbrengst dan ook erg miniem namelijk 100 gram droog aan de haak.

Ik heb nog niet kunnen proeven want het moet nog een 3 tal weekjes curen.
Volgend jaar zet ik de Purple Maroc of Maroc (morrocan ketama) die is half september oogstklaar, helaas is deze niet voorradig bij azarius maar wel bij [een andere zadenwinkel] .

Groet Woodpecker

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.