WietzadenMerkenKannabia SeedsKaboom aka La Reina de Africa (Kannabia) Gefeminiseerd

Het kweekseizoen is begonnen! Bij je zadenbestelling krijg je 1 extra zaadje gratis.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kaboom aka La Reina de Africa (Kannabia) Gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Aanbevolen voor onervaren kwekers aangezien het zeer eenvoudig werken is met La Reina de Africa. Geeft je geen moeilijkheden en vormt dikke stelen op de stam en de takken. De slanke, gekartelde bladeren - typisch voor AK rassen - hebben een donkere citroen-groene kleur.

De internodiŽn zijn kort en de plant begint te vertakken tijdens de eerste groeifasen, om een grote weelderige plant te produceren. Met gecontroleerde groei binnen kun je een spectaculaire, super hoge opbrengst ĎSea of Greení bereiken. Laat deze plant niet te lang groeien binnen; twee weken zal genoeg zijn om te groei onder controle te kunnen houden.

Hoewel het geen enorme hoeveelheden kunstmest nodig heeft, dien je de EC waarde in de gaten te houden zodat het niet tekort komt. De bladeren kleuren dan geel. Organisch kweken is het beste voor deze plant. De juiste hoeveelheden van goede regenwormhumus en guano aan de ondergrond toevoegen zal voldoende zijn, in combinatie met regelmatig water geven.

De bloei is uitbundig, met grote trossen bloemen die maar blijven opkomen. Zware, compacte toppen met een roodachtige kleur, bedekt met hars. Produceert goede hasj. Smaakt naar zure tropische vruchten, die een enigszins pikante nasmaak in de mond achterlaten.

.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Kaboom aka La Reina de Africa (Kannabia) Gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 500 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 800 g per plant
Effect Energetic head buzz, sparks of creativity, mood-lifting
Genetica Afghan x Thai x AK-47
Bloeitijd binnen 63 dagen
Oogsttijd buiten Eind september
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur Acidic tropical fruit
Gemiddelde THC 16%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kaboom aka La Reina de Africa (Kannabia) Gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

kevei 2011-11-21

nice to grow love the smell

even nicer to smoke :)

nice to grow love the smell

even nicer to smoke :)

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.