WietzaadjesMerkenGreen HouseWhite Rhino (Greenhouse) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

White Rhino (Greenhouse) gefeminiseerd

4 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

White Rhino is vooral bekend vanwege medicinaal gebruik. Deze soort heeft een zeer hoog THC gehalte en een hasjachtige smaak. Heeft een sterk kalmerende, bijna narcotische uitwerking.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - White Rhino (Greenhouse) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Eva 2015-11-03

White Rhino

Deze THC-rijke soort van Green House Seed Co. heeft een nagenoeg neutrale geur en enigszins hasjachtige smaak. White Rhino is een indica-dominante variŽteit, die bij een deel van de gebruikers inwerkt als libidobevorderende lustopwekker en eetluststimulant. laatstgenoemde effecten maakt deze soort interessant en zeer…

White Rhino

Deze THC-rijke soort van Green House Seed Co. heeft een nagenoeg neutrale geur en enigszins hasjachtige smaak. White Rhino is een indica-dominante variŽteit, die bij een deel van de gebruikers inwerkt als libidobevorderende lustopwekker en eetluststimulant. laatstgenoemde effecten maakt deze soort interessant en zeer bruikbaar ter ondersteuning en bevordering van een algehele, goed uitgebalanceerde, persoonlijke gezondheid. Met White Rhino in de buurt kunt u Viagra gerust een blauwtje laten lopen! Deze sterke soort is geschikter voor meer ervaren cannabis gebruikers.

Lees verder Toon minder

chefke 2008-09-01

All 5 seeds were male ;;;

big D 2008-07-30

Gets you stoned.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.