WietzadenMerkenGreen HouseSativa/Indica mix C (Greenhouse) feminized

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sativa/Indica mix C (Greenhouse) feminized

10 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Vijf verschillende soorten Sativa en Indica van Greenhouse in ťťn verpakking. Gekleurde, gefeminiseerde zaden!

De revolutionaire coating bevat stoffen die ziekte tegengaan en de groei van wortels stimuleren. De kleuren stellen je in staat de soorten uit elkaar te houden.

De vijf soorten zijn:


Hawaiian Snow


Super Silver Haze


Lemon Skunk


White Rhino


Big Bang


Hawaiian Snow

(paars)
Deze soort is berucht onder de zware rokers die een voorkeur hebben voor stevige toppen met spectaculaire THC concentraties.


Super Silver Haze

(geel)
De sativa met het hoogste percentage indica, een klassieker. Het effect is sterk en houdt lang aan. Deze kleverige sativa produceert een aangenaam vol aroma.


Lemon Skunk

(goud)
Een old school Skunk uit de Amsterdamse underground.


White Rhino

(zwart)
White Rhino staat bekend om haar medicinale eigenschappen. Ze heeft sterk kalmerende, bijna verdovende eigenschappen. De rook smaakt sterk naar hasj.


Big Bang

(rood)
Deze prijzen winnende kruising tussen Skunk, Northern Light en El NiŮo staat bekend om haar medicinale eigenschappen en ontspannende effect.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sativa/Indica mix C (Greenhouse) feminized

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Weednerd 2009-09-20

Hallo,

ik heb ben bijna op het einde van mijn kweekseizoen. Ik heb ze iets eerder af laten bloeien doormiddel van verduisten. Het is enkel nog wachten op de hawaiiensnow. Het enigste zaadje was niet ontkiemd is is de big bang maar bij het kweken horen nou…

Hallo,

ik heb ben bijna op het einde van mijn kweekseizoen. Ik heb ze iets eerder af laten bloeien doormiddel van verduisten. Het is enkel nog wachten op de hawaiiensnow. Het enigste zaadje was niet ontkiemd is is de big bang maar bij het kweken horen nou eenmaal tegenslagen. Verder een geweldige mixpack. De soorten zijn zonder meer geweldig. Met de juiste informatie en middelen kan je hier zeer goede wiet uit kweken. Ik ben zelf erg fan van de white rhino. Daar word je echt heel erg stoned van. Een flinktal vrienden deelt die mening!

Aanrader!

Lees verder Toon minder

Zeem 2009-09-07

Alle zaadjes zijn ontkiemt en groeien super. Alleen de Hawaiian Snow en Super Silver Haze zijn door gebrek aan zonlicht nog niet groot en tonen nog geen geslacht. De rest zijn allemaal vrouwtjes die nu beginnen met bloeien. Omdat ik de FIM techniek rond de 1 tot 1.5 meter hoog…

Alle zaadjes zijn ontkiemt en groeien super. Alleen de Hawaiian Snow en Super Silver Haze zijn door gebrek aan zonlicht nog niet groot en tonen nog geen geslacht. De rest zijn allemaal vrouwtjes die nu beginnen met bloeien. Omdat ik de FIM techniek rond de 1 tot 1.5 meter hoog heb toegepast zijn het dus meer struiken dan bomen, maar het oppervlakte is zeker groot. Daarnaast hebben ze door de FIM techniek 4 hoofdtoppen!

Lees verder Toon minder

Wietnerd 2009-05-07

Een mooi stel zaadjes voor een goede prijs!

Ik heb enkele weken geleden deze zaadjes besteld en ze laten ontkiemen. Vier van de vijf zijn er ontkiemd. De big bang heeft het jammer genoeg af laten weten. De rest van de plantjes gaan super!
Jammer…

Een mooi stel zaadjes voor een goede prijs!

Ik heb enkele weken geleden deze zaadjes besteld en ze laten ontkiemen. Vier van de vijf zijn er ontkiemd. De big bang heeft het jammer genoeg af laten weten. De rest van de plantjes gaan super!
Jammer van de big bang maar verder zeker een aanrader!

Groeten Wietnerd

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.