WietzadenMerkenGreen HousePure Kush (Greenhouse) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Pure Kush (Greenhouse) gefeminiseerd

2 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Pure Kush is een door Greenhouse geselecteerd OG Kush fenotype, met een uitzonderlijke roze gloed op de bloemblaadjes en haartjes Ė werkelijk een mooie dame om te aanschouwen. De bloeitijd bij binnenkweek is 9 weken, met een productie tot 900 gram per vierkante meter (bij 1000 watt light per vierkante meter) Het is geschikt voor een SCRoG set-up (kweken door een net).

De buitenkweek bloeit tegen het eind van September en kan tot 900 gram per plant opleveren (met zeer grote planten). Het heeft een zoete, nootachtige smaak met een stoned aan-je-bank-bindend effect. Een goede keuze voor beginners.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Pure Kush (Greenhouse) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.