WietzaadjesMerkenGreen HouseLemon Skunk (Greenhouse) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Lemon Skunk (Greenhouse) gefeminiseerd

29 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Lemon Skunk wordt erg hoog en geeft een grote opbrengst. Hij produceert relatief veel bloemetjes en weinig blad. De toppen hebben een sterke, karakteristieke geur, en zijn in de regel lichtgroen met dikke oranje haartjes.

Gebruik


Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Lemon Skunk (Greenhouse) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

APYJAPY 2016-06-19

3 Lemon skunk zaden besteld ik wilde eerst met 1 zaadje beginnen dus had de andere 2 zaden ingevroren in de diepvries en de ander ontkiemt ik moet wel zeggen als je hem gelijk ontkiemt dat het zaadje heel langzaam ontkiemt ben er een week mee bezig geweest en uiteindelijk…

3 Lemon skunk zaden besteld ik wilde eerst met 1 zaadje beginnen dus had de andere 2 zaden ingevroren in de diepvries en de ander ontkiemt ik moet wel zeggen als je hem gelijk ontkiemt dat het zaadje heel langzaam ontkiemt ben er een week mee bezig geweest en uiteindelijk is het zaadje toch dood gegaan toen heb ik de andere 2 uit de vriezer gehaald en gelijk ontkiemt en dat gebeurde echt heel snel na 2 dagen kon ik ze gelijk planten en gelijk een dag erna zag je haar al boven komen ze groeien nu echt heel hard alleen jammer van dat 1e zaadje dat die niet is uitgekomen.
Maar ik zou voor gebruik ze eerst invriezen en als je ze wil gebruiken gelijk ontkiemen heeft het snelste effect!

Lees verder Toon minder

Eva 2015-11-03

Lemon Skunk

Deze soort van Green House Seed Co. heeft Ė na goed curen - een complexe, verrassende geur met duidelijk herkenbare citrusnoten. De Indica-invloed komt terug in de enigszins aardeachtige smaak. Lemon Skunk heeft een tamelijk hoog THC gehalte en dat blijkt ook wel uit…

Lemon Skunk

Deze soort van Green House Seed Co. heeft Ė na goed curen - een complexe, verrassende geur met duidelijk herkenbare citrusnoten. De Indica-invloed komt terug in de enigszins aardeachtige smaak. Lemon Skunk heeft een tamelijk hoog THC gehalte en dat blijkt ook wel uit de robuuste uitwerking. Sommige mensen ervaren een diepe ontspanning die ze urenlang op de bank vastpint, terwijl anderen juist een toename laten zien van geestelijke activiteit en verhoogde creativiteit. Bij buitenteelt in Nederland is deze plant niet eind september, maar pas medio oktober oogstbaar.

Lees verder Toon minder

G. Test 2015-02-19

Deze soort van Green House Seeds heeft Ė na goed curen - een complexe, verrassende geur met duidelijk herkenbare citrusnoten. De Indica-invloed komt terug in de enigszins aardeachtige smaak. Lemon Skunk heeft een tamelijk hoog THC gehalte en dat blijkt ook wel uit de robuuste uitwerking. Sommige mensen ervaren een…

Deze soort van Green House Seeds heeft Ė na goed curen - een complexe, verrassende geur met duidelijk herkenbare citrusnoten. De Indica-invloed komt terug in de enigszins aardeachtige smaak. Lemon Skunk heeft een tamelijk hoog THC gehalte en dat blijkt ook wel uit de robuuste uitwerking. Sommige mensen ervaren een diepe ontspanning die ze urenlang op de bank vastpint, terwijl anderen juist een toename laten zien van geestelijke activiteit en verhoogde creativiteit. Bij buitenteelt in Nederland is deze plant niet eind september, maar pas medio oktober oogstbaar.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.