WietzadenMerkenGreen HouseKalashnikova (Greenhouse) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Kalashnikova (Greenhouse) gefeminiseerd

5 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Greenhouse variant van een zeer beroemde genetica. De AK47 is gekruist met de Greenhouse eigen White Widow en het resultaat is geweldig: een plant met de structuur en de bloemkelk structuur van de AK47, en de hars-groei van de White Widow.

Het effect is sterk en lichamelijk. Bloeitijd is 8 weken en de structuur is er een met veel takken. De Kalashnikova bloeit goed, zowel bij binnen- als buitenkweek, en vertakt zeer goed.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Kalashnikova (Greenhouse) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Tjeerd 2013-07-24

Er zijn in 1 dag 4 zaden goed uitgekomen nu nog afwachten voor de laatste tot nu toe zeer tevreden

Robbert 2011-11-15

Mooi plantje alle 5 uitgekomen nu nog de opbrengst ik grow onder 250w plug and bloei spaarlamp dus ben benieuwd nog 5,5 week te gaan.

Groet uit Den Bosch

Mooi plantje alle 5 uitgekomen nu nog de opbrengst ik grow onder 250w plug and bloei spaarlamp dus ben benieuwd nog 5,5 week te gaan.

Groet uit Den Bosch

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.