WietzadenMerkenGreen HouseIndica mix E (Greenhouse) feminized

Door een stroomstoring zijn we enkele uren onbereikbaar geweest. We doen momenteel ons best om de achterstand zo snel mogelijk in te halen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Indica mix E (Greenhouse) feminized

6 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

5 verschillende Indica soorten van Greenhouse in 1 verpakking: Big Bang, El Nino, White Widow, Himalaya Gold en Cheese. Het zijn allen gefeminiseerde zaden met een kleurtje!

De revolutionaire coating bevat stoffen die ziekte tegengaan en de groei van wortels stimuleren. De kleuren stellen je in staat de soorten uit elkaar te houden.

De 5 soorten zijn:

Big Bang

El Nino

White Widow

Himalaya Gold

Cheese


Big Bang
(rood)
Ontspannend en kalmerend. Zeer bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen; het wordt op doktersvoorschrift door Nederlandse apotheken verstrekt als medicinale cannabis.


El Nino
(blauw)
Verwant aan deze soort zijn Braziliaanse en Zuid Indiase Haze en Super Skunk. Geeft een lekkere high en een plezierig gevoel in het lichaam.


White Widow
(wit)
White Widow is op bijna elke menukaart van Nederlandse coffeeshops te vinden. White Widow groeit hoog met kwetsbare zijtakjes. De toppen zijn redelijk compact en bevatten een grote hoeveelheid hars. Het neigt iets naar de Sativa kant. De high is krachtig, energiek en sociaal.


Himalaya Gold
(paars)
Eťn van de populairste soorten voor de buitenkweek. Geeft een creatieve high.


Cheese
(roze)
Deze kruising van Skunk en Kush, afkomstig uit Engeland, won de eerste prijs in de Indica Cup HTCC 2006. Het heeft een intense, zeer dominante muskusgeur.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Indica mix E (Greenhouse) feminized

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Tim 2011-09-29

alleen el nino en big bang zijn opgekomen de andere drie helaas niet, de big bang ziet er goed uit echt een mooie plant en heb een voorproefje genomen heerlijke high, el nino heeft weinig toppen en lange lege stammen ben wel benieuwd hoe hij zal smaken

tony 2009-10-02

:)

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.