WietzaadjesMerkenGreen HouseExodus Cheese (Greenhouse) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Exodus Cheese (Greenhouse) gefeminiseerd

6 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De meest populaire kloon soort van het Verenigd Koninkrijk is nu beschikbaar in de vorm van zaadjes. De kwekers die van Cheese hielden zullen zeker verrast zijn met de Exodus Cheese. Acht weken bloeitijd binnen, met een opbrengst tot 800 gram per vierkante meter (bij 1000 Watt licht per vierkante meter). Bij buitenkweek kan er eind september geoogst worden, met een opbrengst tot 800 gram per plant (met grote planten). Het groeit met zeer veel vertakkingen en veel zijwaartse ontwikkeling. Tijdens de bloei hebben de planten ondersteuning nodig voor de takken.

Het effect zeer stoned en naar verluidt effectief tegen slapeloosheid en pijn. Het heeft een aardachtige, mossige smaak met houtachtige bijsmaak. Voor het kweken van deze plant wordt enige kweekervaring aanbevolen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Exodus Cheese (Greenhouse) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Herbalist 2019-08-21

Mooie plantjes ongeveer een 70 tal cm hoogte had een pakketje van 3 zaden gekocht 2 uitgegroeid 1 niet wel een beetje teleurstellend .... ivm met de prijs .. opbrengst van de 2 plantjes samen ongeveer een 30 40 gram lekker van smaak + redelijk goeie high die gaat nu…

Mooie plantjes ongeveer een 70 tal cm hoogte had een pakketje van 3 zaden gekocht 2 uitgegroeid 1 niet wel een beetje teleurstellend .... ivm met de prijs .. opbrengst van de 2 plantjes samen ongeveer een 30 40 gram lekker van smaak + redelijk goeie high die gaat nu in de pot nog effe curen

Lees verder Toon minder

Akunticci 2013-01-07

Silage toppen, weinig opbrengst( van 3 grote planten alleen maar 100 gr, en de oogst is eind oktober. Dus helemaal niet goed voor buitenkweek. De wiet heeft wel een lekker smaak maar is het niet waard door de lage opbrengst.

scrogmaster 2011-12-24

Zeer mooie en unieke plant vanwege zijn zeer korte internodes en duidelijke wil om horizontaal uit te lopen.

De onderste zijtakken van de plant blijven horizontaal uitlopen tot ze het bovenliggende bladerendek gepasseerd zijn pas dan gaan ze naar het licht groeien.

Het voordeel…

Zeer mooie en unieke plant vanwege zijn zeer korte internodes en duidelijke wil om horizontaal uit te lopen.

De onderste zijtakken van de plant blijven horizontaal uitlopen tot ze het bovenliggende bladerendek gepasseerd zijn pas dan gaan ze naar het licht groeien.

Het voordeel hiervan is dat er onderaan de plant ook mooie compacte toppen vormen.Het grote nadeel hiervan is dat de plant uiteindellijk helemaal naar beneden buigt vanwege haar eigen gewicht aan toppen en dit is (bij reguliere groei) erg moeilijk op te vangen vanwege de horizontale takken
.
Maar voor de scroggers onder ons is dit een echte topper. Je net zal snel volgroeid zijn en ze geeft een prima opbrengst.

Een droge ons per plant is makkelijk haalbaar met deze plant in scrog en ze is zeer eenvoudig te buigen met zeer veel vertakkingen.Let wel op je scrog net niet hoger dan 30cm boven de pot te houden omdat de plant wel vrij langzaam omhoog groeit.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.