WietzaadjesMerkenGreen HouseArjan's Haze #3 (Greenhouse) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Arjan's Haze #3 (Greenhouse) gefeminiseerd

12 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Arjan's Haze #3 is een kleine soort, dus ideaal voor de binnenkweek. Geeft een euforische, creatieve high. De smaak is zoet en fruitachtig.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Arjan's Haze #3 (Greenhouse) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Frenck 2014-06-05

Een run met Arjan's Haze #3 in een deep water culture en led verlichting. De opbrengst is waanzinnig en de wiet zeer powerfull. Een aanrader als je van een stevige buzz houdt.

Boeijuh 2009-08-24

10 zaden gekocht alles ontkiemt alleen al 3 hermas ontdekt en 2 anderen zijn mongooltjes . Deze plant is dus jammer genoeg te vroeg in de verkoop gegaan . Hopen dat ik er nog iets goeds aan over houd .. en geen hermas meer ontdek

10 zaden gekocht alles ontkiemt alleen al 3 hermas ontdekt en 2 anderen zijn mongooltjes . Deze plant is dus jammer genoeg te vroeg in de verkoop gegaan . Hopen dat ik er nog iets goeds aan over houd .. en geen hermas meer ontdek

Lees verder Toon minder

thomas 2008-09-30

Allez eh !! 4 van de 5 zijn uitgekome ,, moet nog ffkes wachte om ze te kunne proeven ,, als het vrouwtjes zijn natuutlijk ,, Ciao eh !!

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.