WietzaadjesMerkenGreen House Strain HuntersWhite Lemon (Strain Hunters) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

White Lemon (Strain Hunters) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De White Lemon is een zeer evenwichtige kruising. Een uiting van de beste eigenschappen van beide ouders. De El NiŮo afkomst is heel duidelijk terug te zien in de bladvorm en de grootte en dichtheid van de toppen. Het erfgoed van de Super Lemon Haze is herkenbaar in de vertakking, geur, smaak, en in de vorm van de kelk.

De White Lemon heeft middelgrote internodiŽn, maar blijft nog behoorlijk groeien na de overschakeling naar 12/12 voor de bloei. De plant houdt van een gematigde voeding, en de plant kan zich naar bijna alle omstandigheden aanpassen. Kloontjes van deze variant groeien erg snel en gemakkelijk.

De toppen zijn lang, dik, met grote kelken en lange haartjes. Al na 4-5 weken bloeitijd wordt er een sterke citrusgeur ontwikkeld. Het effect komt langzaam op, maar houdt vervolgens erg lang aan. Het is een goed uitgebalanceerde mix van zowel high als stoned. De medische toepassing van de White Lemon is nog niet volledig geŽvalueerd.

BONUS: Strain Hunters Expedition DVD gratis inbegrepen!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - White Lemon (Strain Hunters) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.