WietzadenMerkenGreen House Strain HuntersFlower Bomb Kush (Strain Hunters) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Flower Bomb Kush (Strain Hunters) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Flower Bomb Kush is de winnaar van de 2012 High Times Cannabis Cup. Het is een sterk ruikende, lekker smakende kush met een sterk stoned effect. De takken van de Flower Bomb Kush strekken zich verder uit dan de meeste Kush soorten. De bladeren zijn dik, overlappend, en zeer donker groen met zwarte tinten. De planten vereisen een matige EC waarde en presteren goed in hydrocultuur, echter komt de smaak meer naar voren als het in aarde wordt gekweekt.

De knoppen zijn onregelmatig van vorm, met extra grote kelken waardoor er uitstrekkende toppen ontstaan. De knoppen zijn dik en erg compact. Het hars van de plant is ook erg dik en reikt uit tot de meeste bladeren als de bloeitijd zijn einde nadert. De Flower Bomb Kush is niet het plantje dat de grootste opbrengst levert, maar heeft absoluut unieke kwaliteiten.

De smaak begint met een mossige aardetint, net zoals een OG kush, waarna je een explosie van fruitsmaken ervaart. De nasmaak is wat pittiger, zelfs bijna scherp. Het effect is sterk en complex met een snelle uitwerking op je lichaam, daar waar het effect er wat langer over doet om je geest te verdoven. Een inspirerende ervaring, een ware kampioen.

BONUS: Strain Hunters Expedition DVD gratis inbegrepen!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Flower Bomb Kush (Strain Hunters) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

l h 2017-10-25

Bedankt azarius voor het leuke mystery pakket ik heb 11 zaden van de flowerbomb kush gekregen ik doe er later nog een review over hoe het is geworden dankjewel nogmaals
P.s grappige email berichtjes krijg je van jullie over status bestelling... hahhahaha
m.v.g enschede

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.