WietzaadjesMerkenGreen House Strain HuntersBig Tooth (Strain Hunters) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Big Tooth (Strain Hunters) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Big Tooth van Strain Hunters Seeds groeit erg snel en vitaal. Het heeft een goede resistentie tegen pesticide, schimmel en koude temperaturen. Het gaat hier om een dichtbegroeide plant met normale internodiŽn en de plant heeft de neiging om dik te vertakken mits het wortel systeem dit toelaat. De bladeren zijn groot en lang, en overlappen elkaar niet.

De toppen groeien onregelmatig en peervormig. De kelken zijn rond, klein en volledig bedekt met het hars. De geur is erg doordringend en complex. De opkomende effecten voelen aan als indica, waarna dit zich ontwikkeld tot een bedwelmende, melige high. Medisch wordt het toegepast om eetlust aan te wakkeren en als antidepressiva.

BONUS: Strain Hunters Expedition DVD gratis inbegrepen!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Big Tooth (Strain Hunters) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.