WietzaadjesMerkenDutch PassionThink Different (Dutch Passion) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Think Different (Dutch Passion) gefeminiseerd

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Soms moet een leverancier 'anders denken' om zich te onderscheiden. Dit is precies wat Dutch Passion heeft gedaan met de creatie van deze speciale AutoFem strain. Het doel hier was om een strain te creŽren met een hoge opbrengst en een hoge potentie. Ze kruiste een AK420 met een Ruderalis.

'Think Different' is een AutoFem strain met een hoge opbrengst en wordt ongeveer 1 tot 1,5 meter hoog met een opbrengst van 250 - 300 gram per plant. Think Different is ongeveer 60% Sativa, 20% Indica en 20% Ruderalis. De oprbengst van binnen productie kan oplopen tot zo'n 500 g/m≤. Van zaai tot oogst duurt 9 weken en met THC niveau's van 18% is dit een heavy-hitting, makkelijk te kweken strain waar serieuze kwekers van zullen houden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Think Different (Dutch Passion) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst buiten 150 g per plant
Samenstelling Indica / Sativa / Ruderalis
Effect Hard-hitting, energetic high
Genetica AK47 hybrid
Bloeitijd binnen 77 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Dutch Passion
Smaak / Geur Flowery, sweet, lemon, plum
Gemiddelde THC 17%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Think Different (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Random 2015-03-01

Buiten gekweekt. Alle 3 tot einde gegaan. Ik heb fouten (overvoeding) gemaakt in het begin waardoor mijn plantjes niet zeer groot zijn geworden. Door dezelfde fouten hebben andere autoflowers (zoals de cream caramel auto en de automazar) het niet gehaald.

Over oogst kan ik niet veel…

Buiten gekweekt. Alle 3 tot einde gegaan. Ik heb fouten (overvoeding) gemaakt in het begin waardoor mijn plantjes niet zeer groot zijn geworden. Door dezelfde fouten hebben andere autoflowers (zoals de cream caramel auto en de automazar) het niet gehaald.

Over oogst kan ik niet veel zeggen, het was niet veel, maar dat is mijn eigen schuld. De wiet had een zeer speciale, sterke geur (doet me denken aan sour diesel) en smaak, ze was zeker de sterkste autoflowerwiet die ik heb gehad.

Lees verder Toon minder

mvl 2014-07-17

Think different, ik probeer er niet meer aan te denken maar het ligt me zwaar op de maag..was vol verwachting maar jongens wat een sisser..op de zes zaadjes die vrijwel onmiddellijk ontkiemden zijn er twee prulleplantjes, nu 10 cm hoog en in bloei..dit experiment van Dutch passion is je reinste…

Think different, ik probeer er niet meer aan te denken maar het ligt me zwaar op de maag..was vol verwachting maar jongens wat een sisser..op de zes zaadjes die vrijwel onmiddellijk ontkiemden zijn er twee prulleplantjes, nu 10 cm hoog en in bloei..dit experiment van Dutch passion is je reinste miskleun en wees gewaarschuwd beste mensen vergooi je centen en je tijd niet in dit dure minderwaardig product, ik kweek mijn wiet al zo'n 40 jaar met succes maar dit heb ik nog niet meegemaakt..

Lees verder Toon minder

Mickey 2014-06-22

Ik ben redelijk teleurgesteld in deze zaden, van de 6 aangeschafte zaden zijn er maar 2 verder gekomen dan het groeien van lobblaadjes. Ik wil benadrukken dat mijn review niet over het eindproduct of de groei van de plant zelf gaat maar over het feit dat 4 van de 6…

Ik ben redelijk teleurgesteld in deze zaden, van de 6 aangeschafte zaden zijn er maar 2 verder gekomen dan het groeien van lobblaadjes. Ik wil benadrukken dat mijn review niet over het eindproduct of de groei van de plant zelf gaat maar over het feit dat 4 van de 6 stuks niet verder dan een centimeter uit de grond zijn gekomen en daar zijn gestopt.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.