WietzaadjesMerkenDutch PassionThink Big (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Think Big (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Think Big van Dutch Passion is een nieuwe 'high performance' AutoFem gebaseerd op de legendarische Think Different genetica. Think Big werd gecreeŽrd nadat er een kleine selectie van XXL Think Different planten was gemaakt vanuit honderden exemplaren die vanuit zaad werden opgekweekt. Deze selectie vormt de basis voor Think Big.

Think Big groeit hoger (1.5m+) en groter dan Think Different AutoFem, maar heeft wel een paar weken langer nodig om af te bloeien. De twee tot drie extra weken die Think Big nodig heeft om af te bloeien zijn ook verantwoordelijk voor de verbazingwekkend grote oogsten die zij biedt wanneer zij met liefde gekweekt wordt. De toppen zijn bedekt met sensationele hoeveelheden hars.

De cannabis is sterk, verdovend en geeft een heldere sativa high. De smaak is fris, citrus/limoen met een lichte wierookgeur. De tijd tussen zaad en oogst bedraagt normaal gesproken 13 tot 14 weken. Zowel binnen als buiten hebben oogsten XXL potentie. Exceptionele AutoFem genetica zijn hiermee wederom naar een hoger niveau getild.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Think Big (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.