WietzaadjesMerkenDutch PassionThe Ultimate (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

The Ultimate (Dutch Passion) gefeminiseerd

5 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Door zorgvuldig kweken heeft Dutch Passion een van hun beste variŽteiten ontwikkeld. The Ultimate combineert een zeer hoge opbrengst met een professionele kwaliteit.

The Ultimate wordt 60 tot 75cm hoog, ideaal voor de binnen kweek. Bloeitijd is 8-10 weken, met een explosieve bloei in de laatste 2 weken. The Ultimate (50% Indica, 50% Sativa) neemt veel voedingsstoffen op tijdens de groei cyclus en is bestand tegen schimmels en toprot, waardoor zij ook zeer geschikt is om in de kas te telen.

Dutch Passion telers hebben nog nooit een plant gezien die zoín hoge opbrengst combineert met een kwaliteit van dit niveau. Dit is een recessie bestrijdende soort van epische proporties en stelt gegarandeerd niet teleur. Deze soort gaat de nieuwe standaard bepalen onder de commerciŽle Nederlandse kwekers en is klaar om een Dutch Passion legende te worden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - The Ultimate (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

dennis 2013-08-09

niet zo schitterend...

pedro 2010-05-01

4 van de 5 zaadjes zijn opgekomen. Planten zijn niet uniform. Hoogte werd uiteindelijk 90 cm. Bloeitijd nam ruim 11 weken in beslag maar wel een goede opbrengst.

stellarblue 2009-09-25

when the best breeder in the world say is something the ultimate its best that novice and pro's alike pay attention. the DUTCH are known in the world for quality and the best strains have always come from the house of dutch passion

when the best breeder in the world say is something the ultimate its best that novice and pro's alike pay attention. the DUTCH are known in the world for quality and the best strains have always come from the house of dutch passion

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.