WietzaadjesMerkenDutch PassionPurple #1 (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Purple #1 (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Purple#1 is de wereldberoemde originele paarse varieteit uit de jaren Ď80. Purple#1 wordt geroemd om haar unieke mooie kleuren en geweldige Ďhighí. De originele Purple#1 bestaat uit 50% Sativa en 50% Indica. De Indica komt van een hele bijzondere paarse Afghaan die in Nederland met zorg gekruist is met enkele top Indica- en Sativa's om een sterke buitenplant te creŽren die volledig aangepast is aan het Nederlandse klimaat. De opbrengst is 250-350 gram per plant. Purple #1 groeit normaal gesproken 1,5 m tot 2,5 m hoog.

Purple#1 is uitsluitend geschikt voor buiten-of kaskweek en is vroegbloeiend. De bladeren zijn vaak Sativa-achtig van uiterlijk en vertonen indrukwekkende paarse kleuren. Purple#1 produceert plakkerige, fruitige, paars gekleurde toppen. De high treedt snel in en is meer Ďupí high dan 'stoned' met een enigszins ruig, maar toch subtiel aroma. Een geweldige keuze voor degenen die een vroegbloeiende sterke buitenvariŽteit zoeken die opvallende paarse toppen combineert met een frisse en grandioze Ďhighí.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Purple #1 (Dutch Passion) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst buiten 300 g per plant
Samenstelling 50% Indica / 50% Sativa
Effect meer Ďupí high dan 'stoned'
Bloeitijd binnen 56 dagen
Oogsttijd buiten Eind september
Geschikte omgeving Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Dutch Passion
Smaak / Geur Fruity, rough
Gemiddelde THC 11,1%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Purple #1 (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.