WietzaadjesMerkenDutch PassionPassion Fruit (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Passion Fruit (Dutch Passion) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De fruitige genetica van deze bijzondere stek (van een prachtige Sweet Pink Grapefruit-moeder) verblufte het Dutch Passion testteam met zijn smaak en geur, die de naam van de variŽteit zeker eer aandoen.

De opbrengsten van deze variŽteit waren al goed, maar nadat onze kwekers deze specifieke plant hadden gekruist met een originele Orange Bud-stek, bleken de oogsten nog veel hoger, terwijl de fruitige geur en de wonderbaarlijk zoete smaak bewaard zijn gebleven.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Passion Fruit (Dutch Passion) gefeminiseerd
Samenstelling Indica dominant
Effect Powerful physical stone
Genetica Sweet PInk Grapefruit x Orange Bud
Bloeitijd binnen 56 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur Super sweet and fruity
Gemiddelde THC 20%
CBD 0.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Passion Fruit (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 Reviews

Pros

  • Veel toppen (1)

Cons

  • Compacte struik (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Mark 2019-01-10

Afgelopen jaar voor het eerst een passion fruit geprobeerd. Van de 3 zaden 1 opgekomen. Ik was zelf ook zoekende naar de beste manier om te ontkiemen dus het zal waarschijnlijk aan mijzelf hebben gelegen. Plant groeit enorm als een compacte struik. Heel veel zijtakken met enorm veel blad. Groot…

Afgelopen jaar voor het eerst een passion fruit geprobeerd. Van de 3 zaden 1 opgekomen. Ik was zelf ook zoekende naar de beste manier om te ontkiemen dus het zal waarschijnlijk aan mijzelf hebben gelegen. Plant groeit enorm als een compacte struik. Heel veel zijtakken met enorm veel blad. Groot risico voor toprot. 2018 was gelukkig een ontzettend droog jaar dus dat kwam in dit geval goed uit. Laatste week toch regen en toch hier en daar iets tot. Over het algemeen toch nog goede oogst van zo'n 450gr droog. Erg lekkere wiet. Zacht op de keel (bij puur roken) en sterk effect. Vanwege de manier van groeien vind ik het toch riskant haar weer te nemen, of het moet voortaan altijd zo'n droge zomer zijn.

Lees verder Toon minder
  • Veel toppen
  • Compacte struik

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.