WietzaadjesMerkenDutch PassionNight Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Night Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Na tien jaar afwezigheid is Dutch Passion blij om de terugkeer van de Night Queen aan te kunnen kondigen. Night Queen was een originele Dutch Passion klassieker uit de jaren Ď80, nog voordat Dutch Passion een geregistreerd zaadbedrijf werd. De catalogus uit 1987 beschrijft de Night Queen als een breedbladige Afghaanse Indica die populair was bij hardcore stoners vanwege de intense body stone. We hebben Night Queen in 1997 verbeterd, maar de verkoop daalde omdat kwekers kozen voor de nieuwe rassen en hybriden die in die tijd geÔntroduceerd werden. Met tegenzin haalde Dutch Passion Night Queen uit de collectie.

Na veel verzoeken om Night Queen terug te halen hebben ze dat dan ook gedaan. Het doel was om opnieuw een Indica te creŽren die kan tippen aan de normen van wereldformaat van de meervoudige awardwinnaar Mazar. Het resultaat was een met kristallen bedekte, snel en vroeg bloeiende, typische indicavariŽteit, eenvoudig te kweken en resistent tegen ziektes en schimmels. De nieuwe Night Queen is mild en zeer eenvoudig te snoeien: een perfecte moederplant. Deze korte plant is geschikt voor binnenkwekers die werken met SOG/SCROG technieken. De plant heeft een passende naam, daar zij meestal zeer donker groen tot bijna zwart van kleur is. De vrouwelijke planten zijn bijzonder, donker en mooi, met een grote productie van koude, harde en dichte topgroeiĖ echte Queens dus. De hoge THC en CBD percentages en de genereuze opbrengst van meer dan 500 gram/m≤ onder de juiste omstandigheden, maken deze plant aantrekkelijk voor medicinale kwekers.

Night Queen is een zeldzame authentieke hasjplant. Het is een rijke Indica van Afghaanse afkomst, die groeit met zeer potente en harsrijke toppen. Night Queen is een plant met een hoge opbrengst, en bevat alle aromaís waar u maar op kunt hopen. Aan dit marijuanaras van topkwaliteit zijn een aantal kruidige smaken toegevoegd die de oldtimers en ďconnaisseursĒ zeker zullen weten te waarderen. De body stone van topklasse blijft een hoofdeigenschap van Night Queen. Dit is een tweede kans om de beste versie van een klassieker uit de jaren í80 aan te schaffen, met hetzelfde hoogwaardige kwaliteitsniveau van de Mazar.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Night Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 500 g/m≤
Samenstelling 5% Sativa, 95% Indica
Effect Top class body stone
Bloeitijd binnen 60 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Dutch Passion
Smaak / Geur Rich, earthy, spicy
Gemiddelde THC 17.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Night Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

igor 2017-05-02

1 van de drie zaden uitgekomen . En de derde heeft het niet gehaald .

Dit in tegenstelling met jorge`s diamond :))) Deze staan er nog en groeien goed !

1 van de drie zaden uitgekomen . En de derde heeft het niet gehaald .

Dit in tegenstelling met jorge`s diamond :))) Deze staan er nog en groeien goed !

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.