WietzaadjesMerkenDutch PassionMokum's Tulip (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mokum's Tulip (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Het Hoofd Genetica van Dutch Passion kwam op een van zijn reizen een zeer speciale Gelato pheno tegen. De plant had een speciale zoete geur en mooie blauwe tonen in de bladeren. De glinsterende toppen waren keihard en het Hoofd Genetica werd verrast door de rijke smaak die exact overeen kwam met het zoete, aantrekkelijke aroma van de bloeiende plant. Hij wist direct dat dit deze genetica een mooie basis zou vormen voor weer een exceptionele Dutch Passion kruising.

Mokum's Tulip (Dutch Passion) eigenschappen

Toen deze Gelato pheno in Mokum arriveerde, werd deze gekruist met een krachtige Sherbet stek, welke ook naar de zoete kant van de “Cookie family” neigde. De Sherbet heeft een rijk terpenen profiel, royale oogsten en zeer krachtige high.

Amsterdam staat sinds oudsher bekend om haar tulpen en de geur van deze nieuwe creatie deed het Dutch Passion team denken aan een zoete, rode roos. Vandaar dat de naam “Mokum's Tulip” snel naar boven kwam. Deze variëteit met XXL oogsten is een “must” voor je lege “Cookie jar”.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Mokum's Tulip (Dutch Passion) gefeminiseerd
Samenstelling Indica 50% / Sativa 50%
Effect powerful
Genetica Gelato elite clone x Sherbet elite clone
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur candy, sweet
Gemiddelde THC 22%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mokum's Tulip (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.