WietzaadjesMerkenDutch PassionMeringue (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Meringue (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Zoet, zoeter, zoetst. Doordat cannabis liefhebbers vaak ook zoetekauwen zijn, hebben de zoetgeurende- en smakende variëteiten de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. De kruising die Dutch Passion maakte van Wedding Cake en Animal Cookies kwam precies uit zoals ze wilden en raakt precies de juiste, zoete snaar.

Meringue (Dutch Passion) eigenschappen

Deze indica dominante, THC rijke hybride heeft een zeer grote, sativa-achtige hoofdbloem en is een subtiel rokertje met een zoete nasmaak op de uitblaas. Ze heeft meerdere zijtakken, die de plant volzet met compacte, trichoom-rijke toppen. Een euforische high wordt vergezeld door een sterk gevoel van weldoening en ontspanning. Deze zeer aangename effecten houden een goede drie uur aan. Als er grotere hoeveelheden in een relatief kort tijdsbestek worden genuttigd, hou dan rekening met een krachtige, maar aangename “couch lock body stone”. Voor de binnenkwekers; probeer eens een additionele UVB lamp in de laatste weken en zie hoe trichoom productie naar de hoogste versnelling gepusht wordt!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Meringue (Dutch Passion) gefeminiseerd
Effect euphoric, relaxing
Genetica Wedding Cake x Animal Cookies
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur sweet
Gemiddelde THC 19%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Meringue (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.