WietzaadjesMerkenDutch PassionHiFi 4G (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

HiFi 4G (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dutch Passion houdt constant de laatste ontwikkelingen bij voor wat betreft genetica en hun Noord-Amerikaans netwerk komt daarbij goed van pas. Het resultaat is HiFi 4G. Deze kruising werd gemaakt met de ouders WiFi OG en hun prijswinnende, met harsdoordrenkte Glueberry OG.

HiFi 4G (Dutch Passion) eigenschappen

Deze strain is ideaal om mee te relaxen, met name het luisteren van muziek. HiFi 4G lijkt je waardering en genot van muziek te versterken. Je HiFi set komt tot leven, geluid klinkt rijker, dieper en scherper alsof je naast de muzikant of artiest staat.

Deze THC rijke, gefeminiseerde variëteit combineert een creatieve, aangename high met een top kwaliteit, mentaal rustgevend effect. Goede oogsten zijn makkelijk te bewerkstelligen met deze ongecompliceerde strain. Ze is gemakkelijk te kweken met diverse kweek methodes. Een meesterlijk terpenen profiel, exceptionele groeikracht en dikke laag schitterende trichomen, maken van deze XL variëteit een perfecte kandidaat om bijvoorbeeld concentraten mee te maken.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: HiFi 4G (Dutch Passion) gefeminiseerd
Effect creative, feel-good, anaesthesia
Genetica Wifi OG x Glueberry OG
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Gemiddelde THC 20%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - HiFi 4G (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.