WietzaadjesMerkenDutch PassionFreddy's Best (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Freddy's Best (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Freddy is een legendarische cannabis kweker die meer dan 20 jaar onder andere strains als Blueberyy, Mazar, Passion #1, Orange Bud, Strawberry Cough en vele andere heeft ontwikkeld. Na een leven te hebben gewijd aan cannabis is Freddy met pensioen en als eer aan zijn legende, heeft zijn laatste strain de naam 'Freddy's Best'.

Freddy is een echte kenner, hij zet de standaard voor de highs, uiterlijk, smaak en opbrengsten, maar in zijn laatste project heeft hij alle verwachten tot een nieuw niveau getild.

Gravend in de 30 jaar oude Dutch Passion genbank heeft Freddy een drie-wegkruising tussen Chocolope, Dutch Haze en een naamloze Sativa gemaakt. Freddy's Best is een Sativa dominante variŽteit die makkelijk te kweken is. Een unieke aroma en heerlijke smaken met vleugjes van cacao en een zoete en spicy smaak.

Freddy's Best heeft een grillig intense, heldere en lange high. Dit is een waar genot voor de kenners, die ook aantrekkelijk is voor de commerciŽle kwekers vanwege de grote opbrengst. Freddy's Best kan binnen of in een kas worden gekweekt.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Freddy's Best (Dutch Passion) gefeminiseerd
Samenstelling 95% Sativa
Effect Intense
Genetica Chocolope X Dutch Haze X A special, unnamed Sativa
Bloeitijd binnen 70 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Dutch Passion
Soort wiet Haze
Smaak / Geur Cocoa, sweet, spicy
Gemiddelde THC 17.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Freddy's Best (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.