WietzadenMerkenDutch PassionForest Dream (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Forest Dream (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Forest Dream is geschikt voor zowel de buiten- als de binnenkweek. Deze Sativa-dominante variŽteit is zeer gemakkelijk te kweken en is daarom ook geschikt voor minder ervaren kwekers. Ze groeit snel, ontwikkelt veel zijtakken en produceert zware oogsten. Ze komt ook snel in bloei, met een hoge productie van THC; tegen het einde van de bloeitijd zijn de toppen bedekt met THC-kristallen. De gemiddelde plant wordt 1,5 tot 2 meter hoog, maar in de buitenkweek kunnen sommige planten 3-4 meter hoog worden.

De zoete smaak is zeer zacht en aangenaam. Het gebeurt niet vaak dat de leden van Dutch Passions testteam zonder uitzondering genieten van de kwaliteit, de smaak en de high. Daarom werd Forest Dream als cannabis van topkwaliteit gekwalificeerd. De Sativa-high is opwekkend en daarnaast vrij subtiel en verhelderend, zodat u in staat bent actief te blijven. Forest Dream produceert dichte toppen en bloeit doorgaans al na 8 weken. In de buitenkweek kan Forest Dream aan het einde van de bloeitijd gevoelig zijn voor schimmel, dus is het raadzaam om uw planten gedurende de herfst geregeld te controleren. Als u op zoek bent naar een gemakkelijk te kweken Sativa met uitstekende oogsten en een activerende high, dan is Forest Dream het antwoord!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Forest Dream (Dutch Passion) gefeminiseerd
Samenstelling Sativa dominant
Effect Opwekkende, verhelderende high
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Dutch Passion
Smaak / Geur Candy, sweet, smooth

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Forest Dream (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.