WietzaadjesMerkenDutch PassionCritical Orange Punch (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Critical Orange Punch (Dutch Passion) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Critical Orange Punch is een gefeminiseerde zaadvariëteit met fotoperiode, de eerste Dutch Passion-stam gebaseerd op Kritikal Bilbo-genetica uit Spanje.

Critical Orange Punch (Dutch Passion) eigenschappen

De veredeling begon met het kruisen van elite-stekken van Grandaddy Purps en Orange Bud (Orange Punch). Het resultaat was een superieure rookervaring met een fantastische smaak, maar met minder dan gemiddelde opbrengsten. Dit werd vervolgens gekruist met een XXL renderende THC-rijke Critical, wat de opbrengsten aanzienlijk verbeterde dankzij de groeikracht van de Critical. Critical Orange Punch heeft een rijke skunky citrussmaak en een Afghaans hasjaroma samen met een langdurige, krachtige euforische high. Het is een eenvoudig te kweken, stabiele XXL renderende variëteit. Ze laat zich goed kweken onder een grote verscheidenheid aan voedings-/teeltomstandigheden en groeit binnenshuis uit tot een plant van 1,5 m. Het duurt slechts 7-8 weken tot de bloei met commerciële opbrengsten van keiharde, kleverige toppen. Het is een ideale, krachtige en eenvoudige gefeminiseerde zaadvariëteit voor snelle XXL oogsten.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Critical Orange Punch (Dutch Passion) gefeminiseerd
Effect euphoric
Genetica Orange Punch x Critical
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur skunky, citrus

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Critical Orange Punch (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.