WietzaadjesMerkenDutch PassionBlueberry (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Blueberry (Dutch Passion) gefeminiseerd

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

"Original Blueberry" is een 75% Indica, 25% Sativa variŽteit, die teruggaat naar het eind van de zeventiger jaren. Een topproducent onder optimale condities. Het is een dichte stevige plant met rode, paarse en blauwe kleurschakeringen, die gewoonlijk eindigen in lavendelblauw.

Het eindprodukt heeft een fruitig aroma en smaakt naar bosbessen. Het heeft een aanzienlijke en plezierige euforische "high" van de hoogste kwaliteit, die zeer lang duurt. Het eindprodukt kan zeer lange tijd bewaard worden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Blueberry (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

10 Reviews

Bob 2014-01-16

Gives a potentially very high yield.
However, when I harvested the plants in October, all the buds succumbed to fungus to which it is not very resistant, but if you live in a warmer climate than Holland, you must definitely try this strain!

groenevingers 2012-06-29

Een jaar of 6 voor het eerst de echte blueberry gerookt in amsterdam, met prachtige paarse/blauwe delen. Aangenaam knetterstoned die uren aanhoudt en met een fantastische eigen smaak. Omdat de coffeeshops tegenwoordig vaak maar een naam geven en geen echte blueberry meer verkopen (meestal pp of lowryder2) heb ik besloten…

Een jaar of 6 voor het eerst de echte blueberry gerookt in amsterdam, met prachtige paarse/blauwe delen. Aangenaam knetterstoned die uren aanhoudt en met een fantastische eigen smaak. Omdat de coffeeshops tegenwoordig vaak maar een naam geven en geen echte blueberry meer verkopen (meestal pp of lowryder2) heb ik besloten deze dit jaar zelf te kweken samen met de la confidetial en een paar autoflowers. Kan niet wachten.......

Lees verder Toon minder

Smoke75 2011-04-17

Leuke planten , wel miskleun plantjes erbij .
Geur is lekker zoet.
" Blueberry is wel erg Herma-gevoelig dus wel opletten tijdens de bloeitijd "

Leuke planten , wel miskleun plantjes erbij .
Geur is lekker zoet.
" Blueberry is wel erg Herma-gevoelig dus wel opletten tijdens de bloeitijd "

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.