WietzadenMerkenDutch PassionAutoNight Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

AutoNight Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

AutoNight Queen is een AutoFem hybride gebaseerd op onze fotoperiodieke Night Queen,een zeer harsrijke variŽteit. Het is ťťn van de sterkste indica's van Dutch Passion ooit met een THC percentage van meer dan 20%. Ze won de 1e prijs op de Champions Cup Malaga in 2015.

AutoNight Queen zet de familie traditie voort in de zin dat ze bovengemiddelde oogsten van premium kwaliteit, kleverige Kush oogsten geeft. Binnen kan ze tot 500gr/m2 oogsten en buiten zijn oogsten van 150 gr per plant niet ongebruikelijk in goede condities. AutoNight Queen behoort tot de meest potente AutoFems die we gezien hebben, met een zware en langdurende stone.

Om AutoNight Queen te creŽren heeft Dutch Passion een speciaal geselecteerde kloon van de oorspronkelijke, fotoperiodieke Night Queen gekruist met een donkere, automatisch bloeiende Afghaanse 'Mazar-i-Sharif' hybride uit de genenbank. Het resultaat is een harsrijke en zoet smakende AutoFem met een krachtig effect op zowel ďmind, body and soulĒ. De rijke hash tonen komen goed tot hun recht wanneer ze wordt geproefd en ze is zoet van smaak, of je haar nu rookt of verdampt. De planten groeien uit tot zo'n 1 meter in hoogte. AutoNight Queen zal kwekers aantrekken die op zoek zijn naar een maximale potentie.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - AutoNight Queen (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Arthur 2017-04-20

slechts 1/3 van de zaadjes zijn uitgekomen de eene die wel is uitgekomen groeit wel goed en krijgt redelijk snel een dikkere stam.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.