WietzaadjesMerkenDutch PassionAuto Euforia (Dutch Passion) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Euforia (Dutch Passion) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

In Auto Euforia wordt de genetica van onze oorspronkelijke fotoperiodische Euforia gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde automatische skunk. Euforia zelf is een originele selectie van fotoperiodische skunk uit de jaren negentig, speciaal gekozen om zijn unieke euforische high die door veel gebruikers wordt ervaren. Het euforische en stress bestrijdende gevoel is nog altijd het meest gewaardeerde kenmerk van zowel de automatische als fotoperiodische genetische lijnen van Euforia. Deze automatische Sativa heeft een uniek vermogen om zorgen en stress weg te nemen. Bovendien is hij erg gemakkelijk te kweken en levert hij stevige oogsten op.

Auto Euforia is een compacte, struikachtige variëteit met een skunk-achtige smaak en een zacht aroma. Auto Euforia is ook een productieve variëteit, zowel wat betreft toppen als hars, waarbij de plant bovengemiddelde oogsten kan produceren en 1 meter hoog kan worden. Deze variëteit wordt doorgaans tussen de 10 en 11 weken na ontkieming geoogst. Auto Euforia produceert krachtige cannabis met een activerende en gelukzalige high, die tegelijkertijd verkwikkend en verdovend is. AutoEuforia is een uitstekende keuze als u een variëteit zoekt die gemakkelijk is te kweken maar toch in staat is om hoogwaardige oogsten te produceren. Deze geharde en robuuste variëteit is ook geschikt voor minder ervaren kwekers van automatische cannabis.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Euforia (Dutch Passion) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

2 Reviews

Pros

  • Heerlijke wiet om te roken (1)

Cons

  • NVT :-) (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Lauran 2019-09-08

Effekes een update nadat alles gegroeid en gebloeid heeft.
Zoals ik al bij de pluspunten schreef: Een heerlijke wiet om te roken. Mijn vrouwke heeft door haar hele body artrose en artritis. Als ze een paar trekjes van de joint neemt zo een half uurtje voor het slapen gaan…

Effekes een update nadat alles gegroeid en gebloeid heeft.
Zoals ik al bij de pluspunten schreef: Een heerlijke wiet om te roken. Mijn vrouwke heeft door haar hele body artrose en artritis. Als ze een paar trekjes van de joint neemt zo een half uurtje voor het slapen gaan slaapt ze als een tevreden spinnend katje. Heerlijk ontspannend voor haar terwijl ik er een enorme energie van krijg :-) Ik zou bij wijze van spreken midden in de nacht de ramen gaan zemen, haha nee grapje.
Kortom: wij zijn supertevreden over Auto Euforia . En weet je? We hebben samen enorm veel pret gehad met het knippen van de planten. Vrouw zocht uit en ikke maar knippen. De wiet was zo plakkerig dat zelfs mijn schaartje aan mijn vingers bleef plakken. En nu maar hopen dat de Royal Dwarf die ik bestelt heb en al staat te groeien in de kas ook zo'n prettige weed is.
Zeeuwse Hi5 voor het team van Azarius. Aan ons hebben jullie een tevreden en gelukkige klant

Lees verder Toon minder
  • Heerlijke wiet om te roken
  • NVT :-)

Lauran 2019-04-07

Snel binnen en goed verpakt.
Dank voor het kadootje :-)
Zaadjes direct in de pot waar ze verder in mogen groeien behalve het extra zaadje die er gratis bijzat. Die heb ik tussen twee natte wattenschijfjes gekiemd.
Alle 4 staan nu in de kas en zijn…

Snel binnen en goed verpakt.
Dank voor het kadootje :-)
Zaadjes direct in de pot waar ze verder in mogen groeien behalve het extra zaadje die er gratis bijzat. Die heb ik tussen twee natte wattenschijfjes gekiemd.
Alle 4 staan nu in de kas en zijn lekker aan het groeien. Mooi om te zien hoe kleinste in watten gekiemd plantje de rest aan het inhalen is.
Ik ben tot nu erg blij.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.