WietzaadjesMerkenDutch PassionAuto Lemon Kix (Dutch Passion)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Auto Lemon Kix (Dutch Passion)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Auto Lemon Kix (voorheen Auto Lemon Zkittle) is een gefeminiseerde, automatisch bloeiende hybride gemaakt van de beste USA West Coast genetica. Zkittlez genetica staan bekend in Amerikaanse dispensaries voor hun 20%+ THC niveaus.

Auto Lemon Kix (Dutch Passion) eigenschappen

Ze werd samen met de goed opbrengende Las Vegas Lemon Skunk automatisch bloeiend gemaakt. Met twee bijzondere ouders heeft Auto Lemon Kix de hoge THC percentages weten vast te houden. De oogsten zijn genereus en de Skunk genetica zorgen ervoor dat dit een makkelijk plant om te kweken blijft.

Je kan een rijk en aantrekkelijk, fruitig/skunky aroma, een licht zure citrus smaak en een stevig, langdurend en licht euforisch effect verwachten. Kwekers die op zoek zijn naar de laatste en meest exceptionele USA genetica die garant staan voor potentie en een ongecompliceerde kweek ervaring, moeten deze strain zeker hun kweekruimte binnen halen. Binnen heeft ze met een 20-uur licht regime ongeveer 75 dagen nodig om af te bloeien. Er zit een pheno tussen die wellicht twee weken langer nodig heeft, maar die dan ook extreme oogsten geeft. Hou buiten rekening met 100 dagen van zaad tot oogst.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Auto Lemon Kix (Dutch Passion)
Effect Euphoric, Powerful, Uplifting
Genetica Lemon Skunk x Zkittlez x Ruderalis
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Soort wiet Skunk
Smaak / Geur citrus, sour
Gemiddelde THC 21%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Auto Lemon Kix (Dutch Passion)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.